Douwe Bob opent Fool Bar

- Nieuws

 Douwe Bob
Douwe Bob opent Fool Bar
“Ik ben natuurlijk muzikant en dat zal ik ook in de eerste plaats blijven. Dat hebben we geprobeerd te integreren in de kroeg”, zo vertelt Douwe Bob bij een rondleiding door zijn  Fool Bar die hij maandag met zijn vriend Nando Koridon opende in Amsterdam. Het café is nog maar een paar dagen klaar. De jukebox in de Fool Bar brengt generaties bij elkaar en is een metafoor voor wat hij met de kroeg ook wil bereiken. Daarnaast wil hij een podium bieden aan nieuw talent maar sluit ook niet uit dat hij ook zelf zijn gasten zal entertainen met een band.

Douwe Bob is vol passie over de Fool Bar, de titel van zijn laatste album dat ook daadwerkelijk gaat over gesprekken die in de kroeg tot stand komen: “Als ik hier een bed zou mogen neerzetten dan zou ik dat doen”. De 23-jarige zanger en nu dus ook horeca-ondernemer werkte drie en een halve maand aan het resultaat en heeft wel even een adempauze nodig, zo laat hij weten aan RTL Boulevard.
 
Ondertussen is de hele najaarstournee van Douwe Bob compleet uitverkocht, maar op 12 oktober doet hij nog een extra try-out in Poppodium De Helling, waarvoor de kaarten inmiddels beschikbaar zijn.