Debuutalbum van The Chainsmokers

- Nieuws

 The Chainsmokers Chris Martin
Debuutalbum van The Chainsmokers

Ze twijfelden er lang over, maar The Chainsmokers hebben maandag bevestigd dat er een debuutalbum gaat komen.

“Yes”, zo schreven ze op Twitter. “De kat is uit de zak… we gaan dit voor jullie doen”, zo deelde het duo. Eerder al lieten ze weten dat het vooral van de fans zou afhangen of er daadwerkelijk een album zou komen. Die hebben het tweetal dus duidelijk overtuigd. Een aantal nummers van het album zijn inmiddels al klaar, zo blijkt uit een reactie van Chris Martin: “Opgewonden over het album van The Chainsmokers. Ik heb een aantal nummers gehoord en ik ben er dol op”, zo schreef hij. Een releasedatum voor het album is nog niet bekend.

Dat Chris Martin mogelijk op het album te horen zal zijn bleek vorig jaar september toen The Chainsmokers deelden dat ze met de Coldplay-zanger in de studio zaten.

The Chainsmokers kondigden maandag ook een tournee aan. Met Memories: Do Not Open zullen ze tussen 13 april en 10 juni veertig concerten geven in de Verenigde Staten. Kopers van concertkaarten zullen een gratis download van hun aanstaande album krijgen. Tijdens de concerten zullen Kiiara en Emily Warren ook op het podium verschijnen.
###AD###