Dagvaarding voor Chris Brown

- Nieuws

 Chris Brown
Dagvaarding voor Chris Brown

Chris Brown vierde vrijdagavond in een club zijn verjaardag, maar zijn feeststemming was al snel weer verdwenen. De zanger kreeg een dagvaarding in zijn handen gedrukt.

Chris en zijn ex Karrueche Tran vliegen elkaar al maanden in de haren. Tran eist een contactverbod tegen hem en daarom moet hij voor de rechter verschijnen. Ze zou met de dood zijn bedreigd door Brown en hij zou haar ooit mishandeld hebben. Daarbij zou ze in haar buik zijn gebeukt en van de trap zijn gegooid.

Chris heeft al een gewelddadig verleden. Zo herinneren we ons allemaal nog het verminkte gezicht van Rihanna. Dit jaar kwam hij al meerdere keren in het nieuws, vanwege diverse geweldsincidenten.

Karrueche wilde hem al langer dagvaarden, maar steeds wist de Yeax 3X-zanger de dans te ontspringen door steeds weer ergens anders te zijn. Bij een dagvaarding is het zo dat de papieren echt door de gedaagde persoon persoonlijk worden ontvangen.

Ook nu leek Chris snel weg te willen vluchten, door door een mensenmassa heen te stormen. Helaas voor hem had dat geen nut: op beelden van TMZ is te zien dat iemand hem, vlak voordat hij in zijn bus stapt, de papieren in zijn handen drukt. De zanger moet zich later deze maand voor de rechter laten zien.