Clean Bandit schrapt Amerikaanse tour

- Nieuws

 Clean Bandit
Clean Bandit schrapt Amerikaanse tour

Clean Bandit zou vanaf 26 maart touren door Canada en de Verenigde Staten maar heeft die plannen in de koelkast gezet.

De band deelde het nieuws over de geschrapte tournee afgelopen maandag: “Een aantal van jullie weten wellicht dat ik de afgelopen jaren problemen heb met mijn voet. Ik heb op allerlei manieren geprobeerd het op te lossen (ijszakken, speciale trainers) maar het moment is nu aangebroken dat ik me laat opereren om het op te lossen. Dat komt vast goed maar helaas betekent dit wel dat we onze aanstaande tournee door de Verenigde Staten moeten annuleren. Het spijt me dat dit het geval is”, zo liet Luke Patterson weten.

Patterson deelde mee dat de groep zeker niet van plan is om stil te gaan zitten. Voor Clean Bandit lijkt het de perfecte timing om hun nieuwe songs te perfectioneren en die zullen ze dan ook laten horen wanneer Luke weer beter is.  De eerstvolgende show van Clean Bandit staat nu op 13 mei in de agenda in Hongarije.

Het is voor Clean Bandit niet de eerste annulering van optredens. Dat gebeurde in januari van dit jaar ook met een serie concerten in Azië omdat Luke toen de waterpokken had.

(Foto: BSR Agency)