Chris Martin bezoekt zieke fan

- Nieuws

 Chris Martin
Chris Martin bezoekt zieke fan

Chris Brown heeft, voor een Coldplay-concert in Manila, een bezoek gebracht aan een zieke fan in het ziekenhuis.

De fan, een student medicijnen van de universiteit van Manila, heeft terminale kanker. Toen de kaartverkoop voor het concert van start ging was hij extra vroeg opgestaan om kaarten te krijgen. Zo wist hij een platina toegangskaart te bemachtigen maar zijn gezondheid stond een concertbezoek niet meer toe. Zijn oudere broer schreef een bericht op Facebook in de hoop Coldplay te bereiken.

“Een week geleden heeft hij zijn platina kaart verkocht aan zijn jongere broer. Hij laat niet zien dat hij triest is en zei dat het goed was. Maar we kunnen voelen dat hij dolgraag bij de show wilde zijn. Ik schrijf jullie deze open brief hem een klein plezier te doen om even ‘hoi’ te zeggen of hem een kort bericht te sturen zodat hij zich wat beter voelt”, zo deelde hij.  De organisatie van het concert zag het bericht en regelde een bezoek van Chris Martin.

De fan kan zelf inmiddels niet meer spreken maar schreef op een whiteboard ‘ik kan je niet genoeg bedanken’. Chris Martin gaf de fan zijn hoed en een tas met items van de band.
###AD###