Chris Cornell begraven

- Nieuws

 Soundgarden
Chris Cornell begraven

Afgelopen vrijdag is Chris Cornell begraven. De zanger van Soundgarden kreeg op de Hollywood Forever Cemetery zijn laatste rustplaats.

Nadat eerder deze week het stoffelijk overschot van Cornell werd gecremeerd is de zanger op een paar meter afstand van zijn goede vriend, Johnny Ramone, begraven. Volgens TMZ had de familie die plaats nog niet zo lang geleden aangeschaft.

De plechtigheid werd bijgewoond door onder meer Tom Morello, James Hetfield, Lars Uhlrich, Dave Navarro, Brad Pitt en Pharrell Williams. Tijdens de dienst draaiden fans van de zanger buiten de hekken van de begraafplaats muziek van Soundgarden.

TMZ deelde details van het laatste telefoongesprek tussen Chris en zijn vrouw Vicky. Dat gesprek vond een half uur voordat zijn dode lichaam werd gevonden, plaats. In het gesprek mopperde Chris over de techniek rond zijn concert waarbij zijn in-ear systeem het niet deed. Gezien de toon van het gesprek maakte Vicky zich op dat moment zorgen. Cornell vertelde dat hij echt boos was en 2 Ativan had genomen om zichzelf te kalmeren. Direct na het gesprek vroeg ze de beveiliger van Chris direct naar zijn hotel te gaan.