Charlie Puth was niet trots op muziek

- Nieuws

 Charlie Puth
Charlie Puth niet trots op muziek

Charlie Puth heeft de volledige regie naar zich toegetrokken voor zijn muzikale stappen.

 De zanger deelde in een interview met Billboard dat hij niet trots is op zijn eerste resultaten: “Alles wat ik niet wilde dat er met me zou gebeuren gebeurde. Typische dingen die je dan hoort bij een jonge gast die net zijn handtekening heeft gezet in de muziekindustrie. Mij werd verteld dat ik dit moest doen en dat. Daar wilde ik zelf helemaal niks van”, aldus Puth. Hij schreef hijvoorbeeld het refrein van See You Again, zijn eerste hit met Wiz Khalifa. Hij zong het maar schreef het eigenlijk voor Sam Smith. Ook zijn debuutalbum kreeg niet zijn geloof.

In april van 2017 verscheen het nummer Attention: “Dat gaat helemaal nergens over. Het is een gemeen nummer”, zo zei hij. “Ik voelde me helemaal geen artiest tot het nummer Attention verscheen. Mensen beginnen het nu pas te snappen. Ze krijgen de boodschap die ik daarvoor niet kon verspreiden. Attention ben ik die zegt ‘fuck iedereen: ik doe dit nummer op de manier waarop ik dat wil’.”

Inmiddels legt hij de laatste hand aan zijn tweede album, VoiceNotes, waarvan hij zelf de volledige productie deed. Dat had afgelopen maand al moeten verschijnen maar de release is nu opgeschoven naar mei, onder meer om een nieuwe hoes bij het album te maken.

(Foto: BSR Agency)