Céline Dion besprongen

- Nieuws

 Céline Dion
Céline Dion besprongen

Het had helemaal mis kunnen gaan toen een fan besloot Céline Dion te bespringen. Maar de Canadese handelde uitstekend.

Afgelopen week stond Dion op het podium in Las Vegas. Terwijl ze sprak met het publiek kwam een fan naar haar toe. Voordat ook maar iemand iets doorhad van wat er aan de hand was sloeg de behoorlijk aangeschoten vrouw haar been om de zangeres heen en behon ze haar te bespringen.

“Laat me je iets vertellen… ik ben blij dat je vanavond op het podium bent gekomen”, zo zei Dion daarna. Twee beveiligers waren inmiddels al toegesneld en Céline besloot het allemaal even toe te laten. Daarop vertelde ze de fan dat de beveiligers haar vrienden zijn: “Kijk me aan: “Weet je wat… we gaan bidden. Dit is 2018. 2018 gaan we alles veranderen. Ben je klaar om een feestje te vieren!” Nadat de vrouw weigerde om met de beveiligers mee te gaan besloot Dion de vrouw zelf te begeleiden van het podium.

Het voorval is de zangeres wel op de keel geslagen want inmiddels heeft ze twee van haar shows te moeten schrappen: “Haar artsen hebben haar rust voorgeschreven om te herstellen. Naar verwachting zal ze vrijdag wel weer optreden na de keelontsteking.

(Foto: BSR Agency)