Brooke Hernandez tekent solocontract

- Nieuws

 Fifth Harmony
Brooke Hernandez tekent solocontract

Het volgende haarscheurtje in Fifth Harmony is een feit nu Brooke Hernandez een solocontract heeft getekend bij Maverick/ReignDeer Entertainment.

Van Camila Cabello werd niet geaccepteerd dat ze er, naast haar werk in het vijftal, ook soloactiviteiten op nahield. Dat resulteerde uiteindelijk in het vertrek van de zangeres uit de groep. Dat betekent dus dat ook Brooke een ‘Camilaatje’ doet. Voor haar management blijft ze wel samenwerken met Larry Rudolph die de manager van de groep is.

“Ik heb nu het beste van beide werelden met Larry bij Fifth Harmony én Larry voor mijn persoonlijke loopbaan”, zo vertelde ze aan Variety. “Ik kan niemand anders bedenken die beter voor mij en mijn visie kan zorgen.”

Of deze nieuwe move consequenties heeft voor het voortbestaan van Fifth Harmony is niet duidelijk. De andere leden van Fifth Harmony zijn ondertussen namelijk ook druk met solowerk… Normani Kordei heeft inmiddels met Love Lies, haar samenwerking met Khalid, een dikke hit te pakken. Ondertussen zou Lauren Jauregui in gesprek zijn met Columbia voor de release van een album.

Dinah Jane liet vorige maand in een gesprek met Flaunt nog voorzichtig te zijn over het maken van solonummers: “Wanneer je nummers  van anderen, of die aan je gegeven worden, steeds weer zingt dan wordt je angstig om de stap te zetten en er zelf een te schrijven.”

(Foto: BSR Agency)