Bobby Brown: “Whitney niet gestorven door drugs”

- Nieuws

 Whitney HoustonBobby brown
Bobby Brown: “Whitney niet gestorven door drugs”

Bobby Brown heeft in Rolling Stone zijn licht laten schijnen op de dood van Whitney Houston, dit jaar zes jaar geleden. Hij beweert dat zijn ex niet is overleden aan de gevolgen van een overdosis, maar aan liefdesverdriet.

De zanger vertelt: "Nee, ik denk niet dat drugs bijdroegen aan haar dood, absoluut niet zelfs. Ze was heel goed bezig om sober te worden en daarbij was het gewoon een fantastische vrouw." Bobby zegt haar nog iedere dag te missen. Een rapport van een forensisch arts wees iets anders uit, dan Brown zegt. Daarin stond dat er sporen van cocaïne en marihuana in haar bloed waren gevonden en resten van een aantal voorgeschreven medicijnen. Dat rapport gelooft de zanger niet.

Verkracht
Ondertussen is Bobby ook nog bezig met een ware kruistocht naar de ex van zijn dochter, Bobbi Kristina. Hij houdt hem verantwoordelijk voor haar dood. Die zaak vertoont opvallende gelijkenissen met de dood van Whitney: ook Bobbi werd levenloos aangetroffen in bad. "Hij is nog steeds vogelvrij. Als hij achter tralies zou zitten, dan zou hij best eens verkracht kunnen worden. Zo denk ik erover. Ik voel me alsof ik door hem ben verkracht. Hij heeft mijn dochter van me weggerukt."


Foto: BSR Agency