Avril Lavigne verdedigt Nickelback

- Nieuws

 Nickelback Avril Lavigne
Avril Lavigne verdedigt Nickelback

Zangeres Avril Lavigne is nu wel een beetje klaar met de grapjes over Nickelback en kon de laatste joke van Mark Zuckerberg niet hebben.

De Canadese zangeres reageerde op een Facebook-filmpje waarin Zuckerberg vertelt over een nieuw programma, Jarvis. In het filmpje zien we de oprichter van Facebook het nieuwe programma testen dat is ingesproken door Morgan Freeman. “Speel een goed Nickelback-nummer”, zo zei Mark tegen Jarvis. “Het spijt me Mark, ik ben bang dat ik dát niet kan doen. Er zijn namelijk geen goede Nickelback-nummers."

 

De actie van Zuckerberg deed Lavige reageren: "Veel mensen maken gebruik van je producten - sommige mensen houden van hen en anderen weer niet. Hoe dan ook... je mag je muzikale mening uitspreken. Je uitspraak van Nickelback getuigt wel van slechte smaak. Als je een stem hebt als die van jou is het wel zinvol wat meer verantwoordelijkheid te nemen. Ook op het vlak van pesten, vooral als je ziet wat er in de wereld vandaag de dag allemaal gebeurd #ZegNeeTegenPesten #DeGrapIsOud #NickelbackHeeftOver50MiljoenAlbumsVerkocht. 

 

Avril Lavigne was getrouwd met Chad Kroeger, de zanger van Nickelback. In 2015 kwam dat huwelijk tot een einde. 

 

After a year of coding, here's Jarvis.

Geplaatst door Mark Zuckerberg op Dinsdag 20 december 2016

Dear @facebook, pic.twitter.com/1SCjWVV9TK

— Avril Lavigne (@AvrilLavigne) 23 december 2016