Armin weer naar Mysteryland

- Nieuws

 Armin Van Buuren Axwell ∧ Ingrosso Showtek Broederliefde Yellow Claw Alok Sam Feldt Oliver Heldens Sunnery James & Ryan Marciano
Armin weer naar Mysteryland

Armin van Buuren zal dit jaar de afsluiter zijn op Mysteryland, het festival dat op 26 en 27 augustus plaats zal vinden op het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer.

Armin heeft het festival nooit geweigerd maar een optreden op Mysteryland paste nooit goed in zijn agenda, zo vertelt hij in een gesprek met AD.nl. “Heel vaak stond ik in dat weekend net op een ander festival geboekt. Nu gaan we echt iets bijzonders doen. Ik heb nog nooit afgesloten op Mysteryland!”, zo laat hij weten.

Deadmau5 en Alesso zijn de headliners op het hoofdpodium op zaterdag, waar dan ook onder meer Showtek, Yellow Claw, Alok en Broederliefde te zien zullen zijn. Op zondag wordt het mainstage gevuld door Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso en draaien onder meer ook Sam Feldt, Oliver Heldens en Sunnery James en Ryan Marciano.

Ook zijn onder meer Sigma, Klingande, DVBBS, Lucas & Steve, Tony Junior, Sander van Doorn, Carl Cox en Kris Kross Amsterdam te zien op de andere podia. Mysteryland beleeft dit jaar op 26 en 27 augustus de 24e editie. De kaartverkoop is inmiddels gestart.