Armin van Airplay-troon gestoten

- Hitlijsten

 Sam Feldt Armin Van Buuren
Armin van Airplay-troon gestoten

Sunny Days van Armin van Buuren en Josh Cumbee voerde de afgelopen weken de Airplay Top 40 aan maar zal deze dinsdag genoegen moeten nemen met de derde plaats in de lijst.

Daarmee is duidelijk dat we een nieuwe track hebben die de afgelopen week het meest gedraaid werd op de Nederlandse radio. Zowel Ed Sheeran (Perfect) als ook CNCO & Little Mix (Reggaet├│n Lento) weten in de nieuwe lijst de top 10 te bereiken.

Een opvallende stijger in de lijst is Daily van Vinchenzo. De single van de 17-jarige zanger zakte vorige week van 29 naar nummer 36 maar weet zich deze week meer dan goed te herstellen. Daily is namelijk de snelste stijger in de nieuwe Airplay Top 40. In de andere richting gaat het flink bergafwaarts voor Something Just Like This (van The Chainsmokers en Coldplay) dat deze week de snelste zakker is.

De Airplay Top 40 telt drie nieuwe hits. Dat rijtje wordt aangevoerd door Sam Feldt en Alex Schulz. De Nederlandse dj leverde vorige week zijn debuutalbum Sunrise af. Be My Lover, een remake van de hit van La Bouche uit 1995, was afgelopen week de Dance Smash bij Radio 538 en is nu de hoogste binnenkomer.

De volledige Airplay Top 40 zie je dinsdagochtend online op top40.nl. Wil je de lijst maandagavond al zien dan registreer je je hier.