Anouk onthult albumtitel

- Nieuws

 Anouk
Anouk onthult albumtitel

Na de zomervakantie zal Anouk haar elfde studioalbum uitbrengen en dat zal, voor het eerst, een Nederlandstalig album worden.

Coen en Sander complimenteerden de zangeres tijdens hun show op Radio 538 met de onthulling van haar nieuwe track, Lente, tijdens het RTL Weerbericht en bestempelden dat als een ‘goeie stunt’: “Te gek dat ze dat hebben gedaan. Het was natuurlijk een soort van onmogelijke actie. Het was ook niet echt bedoeld als single maar ik vond het zo’n leuk liedje dat ik het gewoon wilde doen op die eerste lentedag”, zo vertelde Anouk die liet weten dat ze het nummer eigenlijk bij De Wereld Draait Door wilde primeuren. Omdat die avond Ilse DeLange te gast zou zijn paste het niet in het programma.

De track Lente is een voorbode van het nieuwe album van de zangeres dat ze sowieso pas na de zomer wil uitbrengen. In de aanloop naar die release zal Anouk af en toe wat laten horen. Dat album zal Nederlandstalig zijn en vormde voor haar een uitdaging: “Iets anders gewoon. Ik heb muzikaal al veel gedaan en wil mijzelf ook blijven verrassen. Ik raak ook verveeld van alles”. Vooral in het begin van het proces van het album had Anouk moeite met het terugluisteren. Het album gaat ‘Wen D’r Maar Aan’ heten.“

(Foto: BSR Agency)