‘All Saints moest bloter’

- Nieuws

 All Saints

All Saints is terug en met een flinke overtuiging. De dames blikken ook terug op hun succesperiode, inmiddels meer dan 10 jaar geleden

De dames werden geregeld tot het uiterste gedreven, ook tijdens tv-optredens. De dames deden bij BBC Radio 1 een boekje open over Top Of The Pops: “Ze wilde beelden van ons maken voor in de achtergrond. En ze wilden dat we onze topjes uitdeden”, zo onthulde Shaznay Lewis. In de jaren 90 was de presentator al veelbesproken vanwege vermeend seksueel misbruik van 19 mensen uit het publiek.

“Het ging op opnames voor een enorme show en we kregen te horen ‘als jullie het niet doen komen jullie ook niet in de show’”, zo vulde Melanie Blatt aan. De dames zagen het niet zitten: “Het idee alleen al dat we naakt zouden overkomen – een beeld dat we niet wilden. Uiteindelijk kwamen we tot een compromis met de producers. We deden onze topjes omlaag zodat het leek alsof we topless waren.”

Een woordvoerder van de BBC kon geen commentaar leveren op het verhaal omdat het al bijna twintig jaar geleden zou zijn gebeuren. “Vandaag de dag doen we alles dat nodig is voor iedereen die werkt bij de BBC zodat iedereen zich comfortabel voelt in die omgeving.”