Alarmschijf voor Afrojack, David Guetta en Ester Dean

- Nieuws

 Afrojack David Guetta Ester Dean
Alarmschijf voor Afrojack, David Guetta en Ester Dean

Afrojack, David Guetta en Ester Dean hoor je de komende week extra vaak op 538: ze hebben met hun rammer Another Life de nieuwe Alarmschijf te pakken.

Net als heel wat andere dj’s in Nederland, had Afrojack gisteren een drukke Koningsdag. Waar Martin Garrix in Alkmaar draaide en Sunnery James & Ryan Marciano door het land toerden, draaide de hitmaker op meerdere Kingsland-festivals.

Geruchten
Daar liet hij zijn fans in spanning voor zijn nieuwe track Another Life, dat hij maakte met niemand minder dan David Guetta. Er waren volop speculaties over hoe het nummer zou klinken. Mogelijk draaide de gewezen inwoner van Spijkenisse de track zelfs al sinds vorig jaar mei in zijn sets.

Vanmorgen kwam het antwoord: Another Life is een ouderwetse Afrojack-rammer, aangevuld met de productiekunsten van Guetta. Dat die meewerkte aan de track, belooft niet veel goeds: de Fransman scoorde 34 Top 40-hits en kwam nog nooit op nummer 1. Gelukkig voor Nick, stond hijzelf al wel een keer op de eerste plek: met Pitbull’s Give Me Everything. De vocalen op Another Life zijn van Ester Dean. Die scoorde al eens een Top 40-hit met Tinie Tempah: Love Suicide kwam in 2011 tot nummer 20.