Adele fluit beveiligers terug

- Nieuws

 Adele
Adele fluit beveiligers terug

Adele heeft zondagavond, tijdens haar laatste concert in Australië, haar beveiligers op de vingers getikt.

Haar show in Melbourne was goed voor een record met totaal 77.300 bezoekers in het Etihad-stadion. Nooit eerder kwamen er zoveel bezoekers naar dat stadion en ook voor Adele was het haar best bezochte concert.


Tijdens het optreden bespeurde dat beveiligers steeds naar het publiek en verzochten ze hen te gaan zitten. Adele besloot te reaeren: Sorry, meneer. Ik weet dat je hier werkt, maar kun je stoppen mensen te vertellen te gaan zitten? Dit is een muziek-show. Als mensen het niet kunnen zien dan mogen ze op staan en als er gemopperd wordt over mensen die dansen waarom ben je dan in hemelsnaam naar een show gekomen?”. Daarna liet Adele weten niet voor zichzelf in te staan als er nog één persoon zou worden gevraagd te gaan zitten.


Voor de Britse zangeres zit de megatournee er bijna op. Vanaf donderdag geeft ze vier shows in Nieuw Zeeland en dan volgen er vanaf eind juni nog vier concerten in het Wembley-stadion in Londen.
 

Tijdens haar verblijf in Australië bracht ze nog een verrassingsbezoek aan de opnameset van de Australische soap Neighbours.