Adam Levine betaalt uitvaart Christina Grimmie

- Nieuws

 Adam Levine Selena Gomez
Adam Levine betaalt uitvaart Christina Grimmie

Terwijl ze handtekeningen uitdeelde aan haar fans is Christina Grimmie zaterdag doodgeschoten voor The Plaza Live in Orlando.

Marcus Grimmie, de broer van Christina, liet weten ondersteboven te zijn van alle aandacht: “Ik heb vanmorgen gehoord dat Adam Levine persoonlijk met mijn moeder heeft gebeld en hij wil betalen voor haar begrafenis en haar vlucht. Dat heeft indruk op me gemaakt”, zo laat Marcus weten via Facebook. “Er zal een wake worden gehouden in Marlton en iedereen is daar meer dan welkom.”

Op Gofundme is er inmiddels een pagina geopend en daarop is inmiddels al 100.000 dollar gestort. “Ik beloof dat mijn ouders en ik alle persoonlijke berichten zullen lezen. Op dit moment ben ik nog ondersteboven van alles, maar ik wil iedereen nu al bedanken voor alles. We zullen Christina missen en haar nooit vergeten”, zo schreef hij.

Selena Gomez brak dit weekeinde uit in tranen toen ze een eerbetoon bracht aan Christina: “Één ding over Christina en haar familie is dat ze haar geloof zo dicht bij haar wist te houden. Ik denk dat het niet om religie gaat en ook niet om goed doen. Het is dat ze vertrouwen is en ik kan niet bevatten wat er echt is gebeurd. Maar ik draag het volgende nummer op aan haar”, zo snikte ze. Gomez annuleerde de ontmoetingen met fans vanwege de zorgen rond haar veiligheid.