Adam Lambert scoort Alarmschijf

- Nieuws

 Adam Lambert

Adam Lambert leek een eendagsvlieg te worden, na zijn enige Top 40-succes met Whataya Want From Me. Maar nu scoort de zanger alweer zijn derde Alarmschijf, met Another Lonely Night.

Hij was (en is) weergaloos als tijdelijke frontman van Queen, maar op hitgebied bleef het stil. En toen was daar dit jaar opeens Ghosttown, dat Adam samen met hitproducer Max Martin schreef. Deze Zweed weet wel hoe je hits schrijft: hij boekte eerder successen met P!nk, Backstreet Boys, *NSYNC, Katy Perry en Taylor Swift.

Met Ghosttown wilde Adam een andere kant van zichzelf laten horen. “Dat is één van de redenen, waarom Ghosttown de eerste single is geworden; om me weer te introduceren aan het publiek, nadat ik een aantal jaren weg ben geweest. Maar ook om mensen echt naar mijn woorden en mijn stem te laten luisteren,” vertelde de zanger in een interview.

Ook voor Another Lonely Night schakelde hij de Scandinavische hitmachine in. De track ligt in het verlengde van Ghosttown en ook met deze single hoopt Adam een enorme hit te scoren: “Ik wil deel uit maken van een trend en de mogelijkheid hebben om me met iedereen verbonden te voelen.” Die mogelijkheid krijgt Adam deze week op Radio 538: Another Lonely Night hoor je daar de komende week extra vaak.