50 Cent wil Top Gear redden

- Nieuws

 50 Cent
50 Cent wil Top Gear redden

Het autoprogramma Top Gear is stuurloos geworden. 50 Cent denkt dat hij de juiste man is om de show weer te laten scoren.

Chris Evans verving Jeremy Clarkson het afgelopen seizoen, maar hij kreeg veel kritiek. Hij zou te veel schreeuwen in het programma en niet de humor hebben, die Clarkson wel had. Evans besloot er daarom mee te kappen, waardoor de BBC weer op zoek is naar een nieuwe host.

50 Cent vindt zichzelf de ideale kandidaat voor die functie. De Candy Shop-rapper vertelt: “Ik zou het geweldig vinden om bij Top Gear te werken. Sterker nog: ik denk dat ik de show kan redden! Er is geen auto die ik niet heb gehad in de afgelopen jaren. Mijn collectie wagens is enorm en indrukwekkend.”

Fiddy heeft geen goed woord over, voor hoe er met de show is omgegaan. “Top Gear was één van ’s werelds meest iconische tv-shows. Het is een schande dat het zover is gekomen. Het is een rommelig, ongeorganiseerd programma geworden. Als er niets verandert, zal Top Gear van de buis verdwijnen.”

Het is nog niet duidelijk of de BBC al presentatoren op het oog heeft. Naar verluidt gaat de voorkeur uit naar een Britse host.