192TV: De Top 40 van 13 oktober 1973

- Nieuws

 Demis Roussos Gerard Cox Jack Jersey James Iotti Left Side The Doobie Brothers Greenfield & Cook

Iedere week neemt 192TV je in het weekeinde mee terug in de tijd. Dit keer terug naar de Top 40 van 42 jaar geleden.

Het is onrustig nu Israël een snelle opmars maakt richting Damascus. De Nederlandse ambassade is inmiddels begonnen met het terughalen van Nederlanders uit de regio.  Ondertussen treffen de Verenigde Staten en Nederland voorbereidingen voor een dreigende oliecrisis. Het is fris en onbestendig herfstweer met temperaturen tussen de 6 en 9 graden.

In de Top 40 zit Demis Roussos er een stuk warmer bij als zijn My Friend The Wind de lijst voor de tweede (en ook laatste) week aanvoert. Het bijna onuitspreekbare Prisencólinensináinciúsol schiet de top 10 in en ook Santabárbera stijgt naar het bovenste kwart van de lijst.
 
Met de herfstweek heeft Gerard Cox het bij het juiste eind; zijn ’T Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer is de hoogste binnenkomer op nummer 15. Ook zien we Jack Jersey, James Iotti, Left Side, The Doobie Brothers en Greenfield & Cook bij de binnenkomers.

In de Nationale Zaterdagmiddaggebeurtenis op 192TV staat deze week de Top 40 van 13 oktober 1973 centraal. De uitzending is zaterdag om 16.00 uur te zien en wordt op zondag op dezelfde tijd herhaald.