Make Or Break: Faith

- Make or Break

 Ariana Grande Stevie Wonder
Make Or Break: Faith

Voor Ariana Grande is het klaar en over. De zangeres heeft bereikt wat ze wilde bereiken. Dat liet ze weten toen ze de track Faith met Stevie Wonder had opgenomen.

"Ik zit in een nummer van Stevie Wonder. Voor mij is het klaar nu. Prima zo. Dat was het voor me”, zo dolde de 23-jarige zangeres. Ze heeft het nummer Faith gemaakt met Stevie Wonder. Dat nummer zal terug te vinden zijn op de soundtrack bij de animatiefilm Sing. Sing is de nieuwste film uit de Illumination-studio’s, die eerder al verantwoordelijk waren voor films als Verschrikkelijke Ikke en Minions. De film was al te zien op het filmfestival van Toronto en zal op 7 december te zien zijn in de bioscoop.

 

De film zit vol met muzikale hoogtepunten en muziek van Sir Mix-A-Lot, Lady Gaga, Sam Smith en Crazytown. Één van de tracks uit de film is inmiddels verschenen en heet Faith. Op het nummer werken Stevie Wonder en Ariana Grande samen.

Over het Top 40-cv van Ariana Grande hoeven we niet veel te zeggen. Dat van Stevie Wonder is met een totaal van 30 hits een stuk imposanter. Gaat Faith hem, voor het eerst sinds 2004 weer in de Top 40 brengen?