Jarig: Zara Larsson | van talentenjacht naar zeven Top 40-hits

- Jarig

 Zara Larsson
Zara Larsson 2018

Op elfjarige leeftijd werd Zara Larsson bekend. Tien jaar later heeft ze zeven Top 40-hits in de pocket meerdere samenwerkingen binnengesleept. Vandaag is de zangeres 21 jaar geworden. Gefeliciteerd!

Lush Life, Symphony en Girls like: het zijn allemaal hits van Zara Larsson. Behalve haar grootste hits heeft de zangeres nog meer bereikt in haar carrière. 

Check hieronder de highlights uit Zara's leven. Meer weten over de zangeres? Check de biografie van Zara Larsson.


Talang 2008
Toen Zara Larsson nog maar elf jaar was won zij de Zweedse talentenjacht Talang 2008. In de show zong ze nummers van Whitney Houston en Céline Dion. Als finalenummer zong ze een eigen nummer. Met de track My Heart Will Go On won zij de finale, waarna ze het nummer als single uitbracht.

View this post on Instagram

Bish wheeeet?

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Lush Life 
Toen Zara zeventien was behaalde ze voor het eerst de Top 40. Met haar single Lush Life bereikte ze de derde positie. Lush Life is haar grootste hit in Nederland. 

View this post on Instagram

Fredag

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Samenwerkingen
In de jaren dat Zara Larsson actief is als zangeres, heeft ze al meerdere samenwerkingen binnengesleept. Haar eerste samenwerking was met Tinie Tempah. In 2016 brachten zij het nummer Girls like uit en behaalde de tiende plek in de Top 40. Ook werkte de zangeres samen met Clean Bandit en David Guetta

View this post on Instagram

🌠🎇🎆 #formationworldtour

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Symphony is alarmschijf
Vorig jaar bracht Zara Larsson een nummer uit met Clean Bandit: Symphony. De track werd uitgeroepen tot Alarmschijf en uiteindelijk behaalde het de derde plek in de Top 40. Dit maakt het nummer gelijk Zara's tweede grootste hit.

Ruin My Life
Na Symphony werd het erg rustig rond de zangeres, maar in oktober was ze terug. Zara bracht twee maanden geleden het nummer Ruin My Life uit. De track stond niet in de Top 40, maar wel staat hij momenteel al negen weken in de Tipparade. In de lijst van week 50 staat hij op de achtste plek.

View this post on Instagram

And finally... THE ACOUSTIC VERSION. link in bio

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Zara Larsson viert haar verjaardag samen met Cherise Roberts, Def P en Benny Andersson(ABBA).  Toen Zara werd geboren stond Wes - Alane #1. Ook weten welke hit op jouw geboortedag bovenaan de hitlijst stond? Check de calculator.

Grootste Top 40-hit:
Lush Life (2015, 26 wkn)
Check de songtekst

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!