Jarig: Sunnery James

- Jarig

 Sunnery James & Ryan Marciano
Jarig: Sunnery James

Al dik tien jaar is Sunnery James onafscheidelijk van Ryan Marciano. De twee vlogen deze maand van Las Vegas even naar Colombia en weer terug naar Miami voor optredens.

Sunnery James wordt op 29 maart 1981 geboren en komt uit een muzikale familie. Vanaf zijn zevende volgt hij pianoles en nog steeds profiteert hij van die ervaring bij zijn productiewerk. Als hij 19 jaar oud is ontmoet hij Ryan Marciano. De twee hadden een klik en in 2007 besluiten ze samen feesten te gaan organiseren en binnen no-time was het dj-duo succesvol. Passie en enthousiasme spatten al snel van het tweetal af. Nog geen jaar later begonnen ze ook met het produceren van tracks met Pina als eerste resultaat.

Na succes op Ibiza besluiten ze hun Sexy By Nature-concept in maart van 2014 mee te nemen naar Amsterdam met een avond in de Heineken Music Hall.  Inmiddels is Sexy By Nature te horen op de radio, sinds 2017 bij Radio 538.

Met Firefaces en The One That Got Away kwamen we Sunnery James en Ryan Marciano al twee keer tegen in de Tipparade. Waar vanavond de flessen champagne zullen opengaan om de verjaardag van Sunnery te vieren is de vraag – morgen staan ze in ieder geval in Spanje op het podium en vrijdag draaien ze op Sensation in Sao Paolo. Op 27 april zullen ze in Den Bosch, Alkmaar en Amsterdam optredens geven tijdens Koningsdag.

Sunnery James is op dezelfde dag jarig als Bobby Kimball (Toto), Who Is Fancy en Mory Kante.

(Foto: BSR Agency)

 

(Foto: BSR Agency)