Top 40: Nothing But Thieves komt het hoogste binnen

- Hitlijsten

 Miss Montreal Jason Derulo Nothing But Thieves
Top 40: Nothing But Thieves komt het hoogste binnen

Sorry van Nothing But Thieves is deze week de hoogste binnenkomer in de Top 40. Ondertussen scoort Jason Derulo alweer zijn zeventiende Top 40-hit en komt ook A Million Ways van Miss Montreal nieuw binnen.

32. SORRY – Nothing But Thieves
Als je het verhaal achter de naam Nothing But Thieves zoekt dan stuurt de Britse band je maar wat graag met een kluitje het riet in. De mannen krijgen regelmatig vragen over hun naam en dan geven ze steeds een ander antwoord. De ene keer hebben ze elkaar zogenaamd voor het eerst ontmoet in de gevangenis, de volgende keer zou de naam gepikt zijn van een andere band en er is ook een verhaal dat ‘Nothing But Thieves’ een anagram is van een woord, maar welk woord willen de heren dan weer niet zeggen. Feit is dat Nothing But Thieves met Sorry haar tweede Top 40-hit scoort. De eerste was Trip Switch, die in 2015 tot nummer 35 kwam. Sorry staat ook op het album Broken Machine, dat in september uitkwam.


34. IF I’M LUCKY – Jason Derulo

Jarenlang stond Jason Derulo bekend als de zanger die zo vaak mogelijk zijn eigen naam in de teksten van zijn hits wist te stoppen. Een paar jaar geleden beloofde Jason daar mee te stoppen en aan die belofte houdt hij zich vooralsnog heel keurig. In de tekst van If I’m Lucky is de naam van de inmiddels 28-jarige Amerikaan nergens te horen. Jasons zeventiende Top 40-notering is de voorloper op een nieuw album. 777 wordt de titel en dat heeft alles te maken met het feit dat het zal verschijnen in drie delen van elk zeven songs. Voor de clip bij If I’m Lucky heeft Jason zich laten inspireren door Michael Jacksons en zijn legendarische clip bij Thriller. Het dansen met zombies dat Jason doet is daar een heel duidelijk bewijs van.

37. A MILLION WAYS – Miss Montreal
Vorige week begon het achtste seizoen van The Voice Of Holland en dus kun je Sanne Hans de komende tijd weer geregeld op televisie zien. Sinds 2015 is het gezicht én de stem van Miss Montreal één van de coaches bij de talentenjacht van RTL4. Dit jaar deelt ze die rol met Ali B., Waylon en Anouk. Een uitstekend moment dus om zelf een nieuwe hit te scoren. A Million Ways is Miss Montreals elfde Top 40-notering en vind je ook op de nieuwe EP die volgende maand verschijnt. November wordt sowieso een drukke maand voor Sanne Hans, want naast The Voice en de EP vindt op de 18de in Hardenberg Miss Montreals eigen Bierpop-festival plaats, waar naast de band zelf ook onder anderen Waylon en Di-Rect spelen.

(Foto: YouTube)