Tipparade: So Far Away op 1

- Hitlijsten

Jamie scott Martin GarrixRomy dya David Guetta
Tipparade: So Far Away op 1

Deze week hoor je So Far Away extra vaak op Radio 538 als de nieuwe Alarmschijf. De track van Martin Garrix, David Guetta, Jamie Scott en Romy Dya is de hoogste nieuwe in de Tipparade.

Al voor de release werd er flink gespeculeerd over het nummer. Want in de eerste versie kwamen de vocalen van Ellie Goulding. Uiteindelijk ontstond er onenigheid met de platenmaatschappij van de Britse zangeres en dat leverde Romy Dya de ultieme kans om een hit te pakken. En het heeft er alle schijn van dat dit komende week één van de hoge binnenkomers in de Top 40 gaat worden. Dat zal dan voor David Guetta meteen zijn 39e Top 40-hit worden.

Naast Martin Garrix zien we deze week nog zes nieuwe nummers verschijnen in de Tipparade met daarbij ook nieuwe tracks voor P!nk en Taylor Swift. De meeste winst in de lijst van kanshebbers op een notering in de Top 40 is deze week weggelegd voor Échame La Culpa (van Luis Fonsi en Demi Lovato.

De complete Tipparade check je donderdagavond op top40.nl. Wil je eerder op donderdag al naar de lijst kijken dan registreer je je hier.

(Foto: BSR Agency)