Tipparade: Savages hoogste nieuwe

- Hitlijsten

 Sunnery James & Ryan Marciano Bruno Martini
Sunnery James - Ryan Marciano - Bruno Martini - Savages

Savages van Sunnery James, Ryan Marciano, Bruno Martini en Mayra is deze week de hoogste van zes binnenkomers in de Tipparade.

Veel duo’s deze week onder de zes binnenkomers. Sunnery James en Ryan Marciano kennen we in dat opzicht als vast duo maar ook de Brazilianen Bruno Martini en Mayra, met wie ze de track maakten, werken al jarenlang samen. Tijdens 538Koningsdag maakten Sunnery en Ryan Marciano een prachtig statement door hun kinderen mee te nemen bij het optreden voor de 40.000 feestvierende bezoekers. Hun nieuwste track, Savages, werd afgelopen week uitgeroepen tot de Dance Smash en dat is voor Radio 538 de 1250e. Vier van de zes binnenkomers zijn van Nederlandse bodem.

Afgelopen vrijdag bracht Ed Sheeran de videoclip uit bij Happier. En dat is er weer eentje die een juweeltje is. Zo is de zanger te zien als pop die zijn liefde niet kan bereiken en haar tot over haar oren verliefd ziet zijn op een ander. Happier is de vijfde officiële single van het Divide-album. Afgelopen week was het de zevende Alarmschijf voor Ed Sheeran. Deze week is het, op nummer 1 in de Tipparade, de snelste stijger.

Met 9 weken is Outlaw In ‘Em van Waylon, de Nederlandse inzending van het Eurovisiesongfestival, de langstgenoteerde track in de Tipparade. Het nummer is één van de zeven tracks die deze week één plekje winst weten te pakken.

De complete Tipparade staat donderdagavond online. Wil je donderdag al eerder een blik op de lijst werpen dan registreer je je hier.