Tipparade: Revenge op 1

- Hitlijsten

 Eminem P!nk
Tipparade: Revenge op 1

In de aanloop naar een nieuwe lijst zien we deze week zeven nieuwe hits in de Tipparade die op weg gaan naar de Media Markt Top 40.

1 (--) REVENGE- p!nk feat. eminem
Vijf jaar na haar laatste album is Beautiful Trauma verschenen, het zevende studioalbum van P!nk. Met What About Us is de eerste single van dat album al een succes, want inmiddels staat die track op de eerste plaats van de Media Markt Top 40. Een volgende hit dient zich inmiddels aan met Revenge. De samenwerking met Eminem is deze week de Alarmschijf bij Radio 538 en komt binnen op de eerste plaats van de Tipparade.

22 (--) LET YOU DOWN- nf
Nathan Feuerstone brengt in 2013 zijn eerste single, Beautiful Addiction uit. Sindsdien verschenen er verschillende tracks van de Amerikaanse rapper maar met het album Perception krijgt hij in de Verenigde Staten zijn grote doorbraak, want het weet in de eerste week meteen de eerste plaats van de albumlijst te bereiken. Let You Down wordt, van dat album, wereldwijd opgepakt en komt deze week binnen in de Tipparade.

26 (--) KEEP YOUR HEAD UP- lucas & steve x firebeatz ft. little giants
Lucas & Steve maken dit jaar hun debuut in de DJ Mag Top 100 op nummer 66. De twee zetten daarmee de kroon op een uiterst succesvol jaar. Met Summer On You scoorden ze vorig jaar een top 4-hit en inmiddels hebben ze met Up Till Dawn (On The Move) dat succes dit jaar weten te overtreffen. Voor hun nieuwste single, Keep Your Head Up, werken de twee samen met Firebeatz en Little Giants.

27 (--) FEELS GREAT- cheat codes feat. fetty wap & cvbz
Matthew, Trevor en Kevin kennen elk hun eigen muzikale achtergrond en brachten dat samen in Cheat Codes waarmee ze vorig jaar voor het eerst de Top 40 wisten te bereiken met Seks, de track met Kriss Kross Amsterdam. Inmiddels hebben de Amerikanen al vier Top 40-hits op hun naam geschreven. Feels Great is hun nieuwste wapenfeit en voor dat nummer schakelden ze de hulp in van Fetty Wap en de Amerikaan Cvbz.

28 (--) BEDROOM FLOOR- liam payne
Voor de leden van One Direction is er ook een solo carriere weggelegd. Liam Payne maakte in juni van dit jaar zijn solodebuut met Strip That Down. Zijn bijdrage op Get Low, de track met Zedd, bleef steken in de Tipparade en deze maand verscheen zijn volgende eigen track met Bedroom Floor.

29 (--) KIDS IN LOVE- kygo feat. the night game & maja francis
Kygo leverde in 2015 zijn debuutalbum Cloud 9 af. Van dat album kwamen zes tracks in de Top 40 terecht. Dit jaar bracht Kygo een serie nieuwe samenwerkingen uit met Selena Gomez en Ellie Goulding en deze maand kwam Stargazing ook de lijst binnen. Kids In Love verscheen afgelopen week en daarmee bevestigde hij ook de titel van zijn tweede album, want het nummer is de titeltrack.

30 (--) LIFE GOES ON- leonie meijer
Leonie Meijer bereikt in The Voice Of Holland de vierde plaats en haar finalenummer, Lost In Yesterday, wordt een bescheiden hit. Later in 2011 schrijft ze, via een samenwerking met Jeroen van der Boom op Los Van De Grond, haar grootste hit op haar naam. Na een relatief rustige periode staat de 32-jarige zangeres deze week weer in de Tipparade met Life Goes On.