Tipparade: Girls binnen op 1

- Hitlijsten

 Charli XCX Rita Ora Bebe Rexha Cardi B
Tipparade: Girls binnen op 1

Deze week is Girls de Alarmschijf bij Radio 538 en ook meteen de hoogste binnenkomer in de Tipparade.

De nieuwste track van Rita Ora, waarop ook Cardi B, Bebe Rexha en Charli XCX werd meteen na de release al uitgeroepen tot een themanummer voor biseksualiteit. De Britse zangers is inmiddels geschrokken van alle aandacht en liet deze week al weten dat het vooral niet de bedoeling was om iemand te kwetsen met de inhoud van haar teksten. Girls bedoelde ze vooral als inspiratie.

Shutdown (van SFB, Murda en Spanker) kwam vorige week binnen op nummer 24 in de Tipparade. Deze week maakt de track de grootste sprong omhoog. In die lijst is het deze week ook meteen grote schoonmaak. Vorige week stonden er vier hits in die 7 of meer weken op de teller hadden staan. Deze week zijn Freaky Friday (van Lil Dicky en Chris Brown) en We Can Do Better (van Matt Simons) met elk 6 weken Tipparade de langst genoteerde nummers. In de lijst van deze donderdag zien we, achter Girls, nog vijf binnenkomers.

De volledige Tipparade staat donderdagavond online. Wil je donderdag al eerder een blik op de lijst werpen dan kun je je hier registreren als Top 40-member.