Tipparade: 38e Guetta-hit in de maak

- Hitlijsten

 David Guetta Afrojack
Tipparade: 38e Guetta-hit in de maak

Deze week komt Dirty $exy Money van David Guetta, Afrojack, Charli XCX en French Montana als hoogste binnen in de Tipparade.

Het is een feestweek voor David Guetta. Niet alleen vierde de Fransman zijn vijftigste verjaardag; ook was hij deze week extra vaak te horen op Radio 538 als Alarmschijf. Op Dirty $exy Money werd de hulp ingeschakeld van Charli XCX en French Montana. Met de nieuwste track stevent Guetta af op zijn derde Top 40-hit met Afrojack. En terwijl Complicated deze week nog in de lijst staat lijkt Dirty $exy Money zijn 38e hit in de Top 40 te worden.

De nieuwe Tipparade, die donderdagavond online staat, telt 8 nieuwe hits en slechts één track die ten opzichte van afgelopen week geen beweging laat zien. Dat is overigens compleet anders voor de hits van San Holo (I Still See Your Face) en Hailee Steinfeld en Alesso (Let Me Go) die als snelste stijgers door de Tipparade schieten.

In de Tipparade nemen we deze week afscheid van onder meer Khalid (Young Dumb & Broke) en Alan Walker (The Spectre). Maar laatstgenoemde weet met All Falls Down (met Noah Cyrus en Digital Farm Animals) direct een nieuw wapen in de strijd te gooien.

Wanneer je geregistreerd bent kun je de nieuwe Tipparade donderdagochtend al bekijken. Registreren doe je hier