Streaming Top 40: Fan stevig op 1

- Hitlijsten

 Famke Louise Ronnie Flex
Streaming Top 40: Fan stevig op 1

Ronnie Flex en Famke Louise hebben deze week opnieuw de meest gestreamde hit van ons land te pakken met Fan.

Bovenin de lijst van meest gestreamde hits is het relatief rustig waar alleen The Middle (van Zedd, Maren Morris en Grey) vrolijk blijft doorstijgen en in de vijfde week de top 10 weet te bereiken. Die top 10 wist Psycho (van Post Malone en Ty Dolla $ign) vorige week ook te bereiken waar die track deze week buiten het bovenste kwart van de lijst valt.

Like I Do (van David Guetta, Martin Garrix en Brooks) was vorige week één van de vier nieuwe hits in de Streaming Top 40 en deze week is Frans/Nederlandse combi één van de twee snelste stijgers. Love Lies (van Khalid en Normani), vorige week ook nieuw, weet ook de meest winst te pakken in de nieuwe lijst.

Deze week krijgt de Spaanse taal weer wat versterking in de Nederlandse lijst van meest gestreamde hits. Waar vorige week Échame La Culpa (van Luis Fonsi en Demi Lovato) de enige Spaanstalige hit was zien we er deze week drie in de lijst. Daarbij staat ook X (van Nicky Jam en J Balvin) als hoogste nieuwe in de lijst.

Twee hits, en dat zijn dan weer twee Nederlandstalige tracks, hebben het zwaar in de lijst. Op Je Hoede (van Josylvio, Hef en Moeman) en Tijdloos (van Kevin en vorige week nog de hoogste nieuwe) zijn deze week de snelste zakkers.

Donderdag staat de nieuwe Streaming Top 40 op top40.nl. Wil je woensdagavond de nieuwe rangen en standen al zien dan registreer je je hier.