Streaming Top 40: Boef hoogste nieuwe

- Hitlijsten

 Boef
Boef

Draai Het Om (van Boef) is deze week de hoogste nieuwe in de Streaming Top 40.

In de nieuwe lijst staan Calvin Harris en Dua Lipa voor de vierde achtereenvolgende week op de eerste plaats. Boef wist deze week met zijn nieuwste track dicht bij het Britse duo te komen, maar Draai Het Om komt inmiddels wel weer wat tekort. De track van de rapper is wel de hoogste van drie nieuwe tracks in de Streaming Top 40. Daarbij zien we ook dat This Is America (van Childish Gambino) meteen in de top 10 terecht weet te komen.

Naast twee binnenkomers in de top 10 is het relatief rustig in de lijst. Twee tracks maken deze week de grootste sprong naar boven in de lijst. Daarbij staat Dura (van Daddy Yankee) nu, in de 9e week, voor het eerst in de top 20. Ook Flames (dan David Guetta en Sia) maakt dezelfde sprong voorwaarts.

In omgekeerde richting levert Fitlala (van Kinderen Voor Kinderen) het meeste in en daarmee de snelste zakker in de lijst.

De nieuwe Streaming Top 40 staat donderdag online op top40.nl. Wil je woensdagavond al een blik op de lijst werpen dan meld je je aan als Top 40-member.

(Foto: YouTube)