Stemlijst: nieuwe tracks van Wulf en Racoon

- Hitlijsten

 Kraantje Pappie Wulf Gorillaz Racoon
Stemlijst: nieuwe tracks van Wulf en Racoon

Met de beste prestatie in de stemlijst voor de Tipparade van morgen weet Fade Away van Sam Feldt, Lush & Simon en Inna de sprong naar de lijst te maken.

Ook 2U van David Guetta en Justin Bieber wist in een korte periode enorm veel punten te vergaren. Let Me Love You (van Sjur en Chris Cone) en Light (van San Holo) zijn nummers die inmiddels al ruim drie maanden een gemiddelde score in de resultaten scoren maar de daadwerkelijke sprong naar de Tipparade nog niet weten te maken.


Vanaf nu staat de nieuwe stemlijst voor de Tipparade online en een aantal kanshebbers stellen we graag aan je voor.

MOTHERFATHER- racoon
Begin 2015 stond Racoon voor het laatst in de Top 40 toen Brick By Brick hun 13e Top 40-hit werd. Op 10 maart verscheen de EP Look Ahead met vijf nieuwe tracks van Racoon. Daarvan kwamen we Bring It On al tegen in de Tipparade maar die track bleek niet in staat de sprong naar de Top 40 te maken. Inmiddels is Motherfather de volgende single van Look Ahead.THE APPRENTICE- gorillaz
Eind april verscheen het album Humanz van Gorillaz, een album vol met samenwerkingen. Zo komen we onder meer De La Soul, Grace Jones, Pusha T en Vince Staples tegen. The Apprentice is inmiddels uitverkoren tot de track die nu alle ondersteuning krijgt. Daarop krijgt de groep gezelschap van twee Britse zangers, RAY BLK en Rag’n’Bone Man en ook zijn de rhymes van de New Yorkse rapper Zebra Katz te horen.


PULL UP IN EEN PORSCHE- kraantje pappie
Kraantje Pappie bracht in 2012 Crane uit, en daarna volgden Crane II (2014) en Crane III (2016). Je zou dus veronderstellen dat we volgend jaar een vierde deel mogen verwachten. In België gaat het voorspoedig met Kraantje Pappie. Daar zien we de vorige single, Pompen, inmiddels voor de 18e week in de hitlijst staan. Nederland krijgt nu snelle auto’s geserveerd in de nieuwe single Pull Up In Een Porsche.

 

MIND MADE UP- wulf
Hij scoorde vorig jaar één van de grote zomerhits via zijn samenwerking met Sam Feldt en Lucas & Steve. Summer On You stond 21 weken in de Top 40 en kwam tot plek 4. Vorige maand leverde Wulf zijn eerste solosingle af met Mind Made Up.