Stemlijst: ken je deze Britse al...?

- Hitlijsten

 Shakira
Stemlijst: ken je deze Britse al...?

Afgelopen week kreeg Bones van Dotan in de stemlijst de meeste stemmen die zijn meegenomen in de samenstelling van de nieuwe Tipparade die op donderdag verschijnt.

Iedere week kun jij je stempel drukken op de volgende Tipparade door jouw favoriete aanstormende hits punten te geven.
Vanaf nu kan er weer gestemd worden op aanstormende hits in de opmars naar de Tipparade van 10 juni. Een drietal van de kanshebbers zetten we vandaag in de spotlights:
 
ME ENAMORÉ- shakira
Afgelopen weekeinde verscheen het elfde studioalbum van Shakira, El Dorado. Eerder dit jaar kwamen we Chantaje (met Maluma) al eerder tegen in de Top 40 hoewel dat nummer niet bedoeld was als eerste single van haar album. Dat is namelijk Me Enamoré. De track heeft afgelopen weekeinde de eerste plaats van de Spaanse hitlijst weten te bereiken en met het fraaie weer lijkt de track ook in staat om buiten de Spaanstalige landen tot een succes uit te groeien…


BIG DREAMS- blackwave.
Blackwave zijn Jay en Will en de Belgische heren slaan een brug tussen soul en hiphop. De 19-jarige Will en de 23-jarige Will werken nog maar een jaar of twee samen en brachten deze maand hun debuut-ep Mic Check uit. Met daarop 8 tracks die prima passen bij de tijd van het jaar. Blackwave. bracht een slordige maand geleden de videoclip uit bij BIG Dreams.


SILENCE- grace carter
In dit rondje van kanshebbers stellen we ook Grace Carter graag aan je voor. Twee dagen voor haar verjaardag (26 mei), verscheen haar debuutsingle Silence. De uit Brighton afkomstige zangeres komt met een nummer over frustratie: “Als iemand al die dingen tegen je zegt die eigenlijk helemaal geen inhoud hebben wil je eigenlijk dat ze eindelijk eens eerlijk tegen je zijn.” Carter werkt inmiddels aan een debuutalbum en dit is zeker een smakelijke eerste track.