Yummy van Justin Bieber hoogste van twee binnenkomers

- Hitlijsten

 Ava Max Justin Bieber Alan Walker
Justin Bieber

Nog geen week na de release staat Yummy van Justin Bieber al in de Top 40. De track is de hoogste van twee nieuwe binnenkomers.

27. YUMMY – Justin Bieber

Op kerstavond bezorgde Justin Bieber zijn fans een mooi kerstcadeau. Op zijn officiële YouTube-kanaal kondigde hij namelijk aan dat er in dit nieuwe jaar een album, een tournee en een docu-serie zal komen. Als voorproefje op dat album is er meteen alvast een nieuwe single. Yummy is de titel en het is een ode aan Justins vrouw Hailey. Het is de achttiende Top 40-notering voor de 25-jarige Canadees en de eerste sinds Children uit 2016 waarop hij helemaal solo is. De hits die Justin in de tussentijd scoorde zijn allemaal samenwerkingen. Over de tournee zijn inmiddels ook meer details bekend, die gaat vooralsnog alleen door Noord-Amerika. Europese plannen zijn er nog niet. Qmusic koos Yummy als Alarmschijf.

34. ALONE, PT. 2 – Alan Walker feat. Ava Max

Dik drie jaar geleden bracht Alan Walker al een track uit met de titel Alone. Die bleef destijds steken in de Tipparade en haalde de Top 40 dus niet. Nu heeft de Noors-Britse producer een ‘vervolg’ uitgebracht, vandaar dat zijn nieuwste hit Alone, Pt. 2 heet. Al lijken de twee Alone’s niet bepaald op elkaar. ’Part 2’ is een samenwerking met Ava Max, die op het eerste deel nog niet van de partij was. Ook als het gaat om videoclips houdt Alan Walker er van om vervolgdelen te maken. De clip bij deze hit is echter geen vervolg op de video bij de track uit 2016, maar gaat verder waar de clip bij On My Way eindigde. Beide clips maken deel uit van een nieuwe trilogie, Alan maakte er al eerder een, met de titel World Of Walker.

Foto: YouTube