WWC20: Your Love derde week op 1

- Hitlijsten

 ATB Topic A7S
WWC20: Your Love derde week op 1

Your Love (9PM), de hit van ATB, Topic en A7s is ook deze week de onbetwiste nummer 1 in de Worldwide Club 20.

Waar het er vorige week nog op leek dat Riton en Nightcrawlers met Friday (Dopamine Re-Edit) aanspraak leek te maken op de eerste plek is die track juist nu ingehaald door Gorgon City en Drama. You’ve Done Enough was vorige week één van de vijf binnenkomers en nu, met 8 plekken winst, de snelste stijger. In de neerwaartse richting leveren PBH & Jack, PS1 en Hannah Boleyn met Coffee And A Coke zelfs nog een plekje extra in; die collab zakt van 9 naar 18.

Het verhaal van Miane is er een van vasthoudendheid en doorzettingsvermogen. Taty Munoz is afkomstig van Ibiza waar ze sinds 2013 al werkt aan een muzikaal succes. Inmiddels is ze een graag geziene dj achter de tafels en ook heeft ze haar eigen label opgericht, Syne. Miane heeft zich meer en meer toegelegd op het produceren en ook kan ze daar haar donkere stemgeluid prima in kwijt. Who Are You van Miane draait al een tijdje mee. De track werd oorspronkelijk op 22 januari bij Black Book vrijgegeven. De remix die Chris Lake twee weken later maakte gaf het nummer een extra boost want nu is Miane de hoogste nieuwe in de lijst op plek 11.

Een plekje lager is er ruimte voor een klassieker die we in 2003 al in de Top 40 mochten verwelkomen: Cassius en Steve Edwards met The Sound Of Violence. David Bissett, die we beter kennen als Cloonee, nam de track onder handen en bracht het als Sun Goes Down uit. De track stond al op de eerste plek bij Beatport en begint nu langzamerhand de dancecharts te beheersen. Bissett hoopt met zijn versie de juiste snaar te raken, ook als eerbetoon richting Philippe Zdar van Cassius die in 2019 overleed. Sun Goes Down is voor Cloonee zijn eerste succes in de Worldwide Club 20 waar Get Stupid en Let’s Rave vorig jaar de lijst net niet wisten te bereiken.

Martin Garrix is deze week terug in de lijst met een track die hij, naar eigen zeggen, waarschijnlijk niet had gemaakt als COVID-19 er niet was geweest. De track is een samenwerking met Tove Lo die zelf in 2014 een nummer 1-hit scoorde met Stay High (Habits Remix) dat de Top 40 toen drie weken wist aan te voeren. Daarna werkte de inmiddels 33-jarige Zweedse ook samen met Alesso op de top 10-hit Heroes (We Could Be).

De complete Worldwide Club 20 bekijk je hier

1 ( 1) YOUR LOVE (9PM)- ATB x Topic x A7s 

2 (10) YOU’VE DONE ENOUGH- Gorgon City + Drama 

11 (--) WHO ARE YOU? – CHRIS LAKE REMIX- Miane 

12 (--) SUN GOES DOWN- Cloonee 

15 (--) PRESSURE- Martin Garrix feat. Tove Lo

16 (--) RUN AWAY- Ben Böhmer & Tinlicker feat. Felix Raphael