WWC20: Your Love (9PM) naar 1

- Hitlijsten

 ATB A7S Topic
WWC20: Your Love (9PM) naar 1

De Worldwide Club 20 van deze week heeft een compleet nieuwe top 3.

De bovenste twee plekken in de lijst worden nu ingenomen door tracks die vorige week nog nieuw in de lijst waren. Your Love (9PM), de remake van de ATB-classic van Topic en A7S, klimt 9 plaatsen naar nummer 1 en is daar ook nog eens de snelste stijger mee. Riton, die Friday met Mufasa en Hypeman maakte, stijgt acht plaatsen naar nummer 2. Ondertussen weet Critical, de samenwerking tussen Camelphat en Green Velvet, de top 3 te bereiken. Disco Hearts, waarmee Illyus en Barrientos en Laura Davie vorige week op nummer 1 kwamen, zakt nu naar nummer 7.

In de Worldwide Club 20 van deze week voeren Dennis Ferrer, Disciples en James Yuill een rij van vier nieuwe binnenkomers aan. Het idee voor de samenwerking kwam van Danny Howard die met zijn Lockdown Lineup-reeks bijzondere producers bij elkaar wist te brengen. Zo lukte hem dat ook met Dennis Ferrer en het Londense Disciples. Het resulteerde in een krachtige en ook wat onverwachte track waarvoor singer-songwriter James Yiull werd gevonden om de tekst, zang en het gitaarspel voor zijn rekening te nemen.

PS1 heeft de vorige hit, Fake Friends, nog maar net achter zich gelaten om nu al met een opvolger te komen: Coffee And A Coke. Daarbij wist hij het duo PBH & Jack te strikken dat eerder al een remix afleverde van Fake Friends. De Londense singer-songwriter Hannah Boleyn vergezelt de drie mannen met haar stemgeluid.

Dombresky is met zijn nieuwe track neergestreken op het Subjekt-label. De uit Parijs afkomstige dj- en producer kwam eerder al met tracks als Utopia en Wait die bij Confessions weren uitgebracht. De track brengt de typische Britse discovibes uit de jaren negentig weer terug in een track waar ook Donnie Sloan en Ricky Ducati een bijdrage op leverden.

Bekijk hier de volledige Worldwide Club 20.

1 (10) YOUR LOVE (9PM)- ATB x Topic x A7S

8 (--) WHISPER- Dennis Ferrer & Disciples with James Yuill

9 (--) COFFEE AND A COKE- PBH & Jack x PS1 featuring Hannah Boleyn

14 (--) DOWN LOW- Dombresky 

19 (--) BEAUTY SLEEP- John Summit