WWC20: Your Love (9PM) blijft op 1

- Hitlijsten

 ATB Topic A7S
WWC20: Your Love (9PM) blijft op 1

Voor de tweede week is Your Love (9PM) van ATB, Topic & A7s de nummer 1 in de Worldwide Club 20.

Achter Your Love (9PM) blijft ook Friday (Dopamine Re-Edit) van Riton, Nightcrawlers, Mufasa en Hypeman zitten op nummer 2. Imanbek en Goodboys weten met Goodbye voor het eerst de top 3 te bereiken. Waar Dreams van David Guetta, Morten en Lanie Gardner vorige week nog op nummer 4 stond is die track nu verdwenen. In de top 10 zien we wel de volgende klassieker van David Guetta verschijnen. Zijn 2021-versie van Memories, de track met Kid Cudi, is op nummer 6 met vijf plekken winst de snelste stijger.

In de Worldwide Club 20 is Lose Your Head van London Grammar de hoogste binnenkomer. Begin januari verscheen die track in de oorspronkelijke versie als voorloper van het nieuwe album Californian Soil. Dat album, het eerste in bijna vier jaar tijd, verschijnt in april. Lose Your Head werd onder handen genomen door Camelphat. Het Britse duo stond vorige week zelf ook nog in de top 3 met Critical.

Afgelopen jaar wist Carla Monroe al een enorm succes te scoren met 2AM. De track had een enorm festival-anthem kunnen zijn en wist in de Worldwide Club 20 op nummer 7 te komen. De uit Londen afkomstige zangeres heeft MK, met wie ze 2AM maakte, nu ingeruild voor de tweelingzussen Mirian en Olivia Nervo op Gotta Be You dat nieuw is op nummer 7.

Gorgon City kwam vorig jaar al tot twee keer toe kijken in de Worldwide Club 20 – Burning stond een weekje op nummer 16 waar House Arrest (met Sofi Tukker) tot nummer 17 wist te komen. Kye en Matt werken nu samen met Drama, het popduo dat uit Chicago afkomstig is. Drama komt via You’ve Done Enough voor het eerst in de top 10 en dat heeft ook Gorgon City nog niet eerder weten te presteren.

De volledige Worldwide Club 20 bekijk je hier.

1 ( 1) YOUR LOVE- ATB x Topic x A7s 

5 (--) LOSE YOUR HEAD – CAMELPHAT REMIX- London Grammar

6 (11) MEMORIES 2021- David Guetta feat. Kid Cudi 

7 (--) GOTTA BE YOU- Nervo & Carla Monroe 

10 (--) YOU’VE DONE ENOUGH- Gorgon City & Drama

13 (--) SET U FREE- Guz 

15 (--) TURN THE WORLD INTO A DANCEFLOOR- Armin van Buuren