WWC20: What Would You Do? 3e week op 1

- Hitlijsten

 David Guetta Joel Corry Bryson Tiller
WWC20: What Would You Do? 3e week op 1

De Worldwide Club 20 wordt voor de derde achtereenvolgende week aangevoerd door What Would You Do?

De track van Joel Corry, David Guetta en Bryson Tiller heeft de concurrenten van vorige week weten af te schudden. Escape van KX5 en Hayla stond vorige week nog op nummer 2 en Redlight van Swedish House Mafia en Sting was vorige week de nummer 3. Beide tracks zakken nu 3 plaatsen. La Danza is nu de nummer 2. De track van John Summit leverde twee weken geleden ineens vijf plaatsen in maar heeft die neerwaartse trend nu weer weten om te buigen. De zomerse track staat nu voor de derde week op nummer 2. Ferrari kwam halverwege april binnen in de lijst. James Hype en Miggy Dela Rosa hebben hun aanstekelijke track nu tot de top 3 weten te brengen.

David Guetta is deze week niet alleen lijstaanvoerder want ondertussen klimt Feeling (weliswaar onder zijn moniker Jack Back) de top 10 binnen terwijl Crazy What Love Can Do de snelste stijger is. De Fransman zit momenteel niet stil want na zijn samenwerking met Becky Hill en Ella Henderson is er afgelopen vrijdag al een track met Robin Schulz verschenen (On Repeat) en liet de dj en producer weten op korte termijn nog veel meer spraakmakende tracks de wereld in te willen slingeren.

Say Nothing van Flume en May-A is beslist al een tijdje ‘aan’. Harley Edward Streten, zoals de Australische dj en producer Flume in het dagelijks leven heet, maakte al remixen voor onder meer Disclosure, Sam Smith en Lorde en bracht Say Nothing in februari uit. De 30-jarige maakte het nummer samen met Maya Cumming die in haar jonge jaren op straat te vinden was en vorig jaar met Don’t Kiss Ur Friends haar eerste ep uitbracht. De remix die Tchami maakte van Say Nothing is de enige nieuwe track in de Worldwide Club 20 van deze week.

De complete lijst check je hier.

1 ( 1) WHAT WOULD YOU DO- Joel Corry, David Guetta & Bryson Tiller

12 (--) SAY NOTHING- Flume feat. May-a