WWC20: Just Feels Tight 3e week op 1

- Hitlijsten

 Fisher
WWC20: Just Feels Tight 3e week op 1

Voor de derde week heeft Fisher met Just Feels Tight de eerste plek van de Worldwide Club 20 in handen.

Afgelopen week leek Fisher serieuze concurrentie te krijgen van Ed Sheeran. De Meduza-remix van Bad Habits sprong van 6 naar 2 maar deze week blijft die track zitten op nummer 2. Achter Fisher en Sheeran sluit nu Burns aan met Talamanca dat in de derde week van 6 naar 3 klimt.

Freedom (You Bring Me) van Snakehips en Armand Van Helden is nieuw in de top 10. De track klimt acht plaatsen naar nummer 9. Net buiten de top 10, op nummer 11, staat de snelste stijger want Talk About van Rain Radio en DJ Craig Gorman weet negen plaatsen winst te pakken. Wie er schuil gaan achter Rain Radio blijft een geheim maar duidelijk is dat de Ierse dj en producer Craig Gorman het creatieve brein is achter de track. De oorsprong van Talk About is te vinden in Big Hoops (Bigger The Better) dat Nelly Furtado in 2012 op haar album The Spirit Indestructable plaatste. De Canadese zangeres scoorde er in ons land haar 21e en meteen ook laatste hit mee.

In 1997 stond The Age Of Love in de Tipparade. Het dansproject werd gevormd door Bruno Sanchioni en Giuseppe Chierchia. Bruno scoorde met B.B.E. en Seven Days & One Week een top 3-hit. Ook Giuseppe kwam in ons land in de top 3 en noemde zich in 1981 Pino D’Angio op Ma Quela Idea. Hun trance-klassieker The Age Of Love werd door Charlotte De Witte en Enrico Sangiuliano onder handen genomen. Nadat de twee de track veelvuldig in hun sets lieten horen is de remix nu ook daadwerkelijk uitgebracht.

Met The Business verraste Tiësto vriend en vijand. Het nummer betekende zijn eerste nummer 1-hit in de Top 40 en in oktober en november van het vorige jaar stond de track vijf weken op nummer 1. Voor zijn nieuwste track werkte hij samen met Karol G. De Colombiaanse had in het Spaans al aangetoond van wereldklasse te zijn. Ze wilde altijd nog een track in de Engelse taal afleveren. Via Tiësto kwam die kans eerder dan gedacht; Don’t Be Shy is nieuw op nummer 14.

De complete Worldwide Club 20 bekijk je hier.

1 ( 1) JUST FEELS TIGHT- Fisher

11 (20) TALK ABOUT- Rain Radio & DJ Craig Gorman

13 (--) THE AGE OF LOVE – CHARLOTTE DE WITTE & ENRICO SANGIULIANO REMIX- The Age Of Love

14 (--) DON’T BE SHY- Tiësto & Karol G

17 (--) APRIL- Yousef & Camelphat

19 (--) WE CAN COME TOGETHER- Love Regenerator x Eli Brown