WWC20: Bed nu zes weken op 1

- Hitlijsten

 Joel Corry David Guetta Raye
WWC20: Bed nu zes weken op 1

Voor de zesde week hebben Joel Corry, Raye en David Guetta de eerste plek in de Worldwide Club 20 in handen.

De drie grootste clubhits van deze week zijn nog steeds dezelfde. Wel zakken Majestic en Boney M. met Rasputin naar nummer 3 waar Dom Dolla met Pump The Brakes nu op plek 2 weet te komen. Hide U van Sian Evans in de Tinlicker Remix is met zes plaatsen winst de snelste stijger.

Vijf tracks uit de lijst van vorige week zijn verdwenen. Daarbij nemen we ook afscheid van You’ve Done Enough van Gorgon City en Drama. Die track kwam één punt tekort om voorlopig de grootste hit van 2021 te worden; dat blijft vooralsnog Friday van Riton en Nightcrawlers.

Allesandro Magani is het gezicht achter Flashmob. Na releases bij zijn eigen label, Kittball en Armada keert hij nu terug bij Toolroom met Closer. De track brengt de populaire vibes van de jaren negentig terug in een pakkende housetrack vol energie die het gevoel van een volgepakte club al door je speakers of headset weet te drukken.

Martin Ikin heeft al twee tracks tot in de Worldwide Club 20 gekregen. Zo kwam Hands Up, de samenwerking met Noizu en Fast Eddie, vorig jaar tot plek 15 en zagen we Back In Time eind januari op nummer 6. Deze week komt Ready 2 Dance, zijn nieuwste track, binnen op nummer 9. De track waarop Anelisa Lamola de vocalen voor haar rekening neemt is een samenwerking met Biscits. De dj en producer uit Southampton wist op zijn beurt met Talk To Me in februari tot plek 9 te komen waar voor Transition het succes in de lijst stopte bij nummer 17.

Net buiten de top 10 zien we deze week de terugkeer van Dombresky. De uit Parijs afkomstige producer weet de weg naar de Worldwide Club 20 te vinden. In februari stond hij al in de lijst met Down Low. Nu maakt hij met Camden Cox de track Do You Remember. Eerder deze maand was Cox ook zelf dicht bij een solosucces in de lijst met Under The Water.

De volledige Worldwide Club 20 check je hier.

1 ( 1) BED- Joel Corry x Raye x David Guetta

5 (--) CLOSER- Flashmob

9 (--) READY 2 DANCE- Martin Ikin & Biscits ft. Anelisa Lamola

11 (--) DO YOU REMEMBER- Dombresky feat. Camden Cox

12 (18) HIDE U – TINLICKER REMIX- Sian Evans

16 (--) SNAKE CHARMER- Fourword

17 (--) WE’RE GOOD – DILLON FRANCIS REMIX- Dua Lipa

18 (--) SPICY- Boris Brejcha feat. Ginger