WWC20: Acraze nu 3 weken op 1

- Hitlijsten

WWC20: Acraze nu 3 weken op 1

Voor de derde week is Do It To It van Acraze de bovenste beste in de Worldwide Club 20.

De lijst met de dikste clubhits ter wereld zit bovenin helemaal vast. Achter Acraze staat Out Out (van Joel Corry, Jax Jones, Charli XCX en Saweetie) voor de vierde keer op nummer 2. Don’t Be Shy (van Tiësto en Karol G), dat eerder al een weekje op nummer 2 stond, staat nu voor de tweede week op nummer 3.

The Age Of Love in de remix van Charlotte De Witte en Enrico Sangiuliano schopte het tot nummer 7 in de Worldwide Club 20. De track zakte vorige week naar nummer 10 en valt deze week buiten de lijst. Het vrijgekomen plekje in de top 10 wordt ingenomen door Kush van Guz en Ferreck Dawn. Die track is, met zes plaatsen winst, de snelste stijger op nummer 10. Met acht plaatsen verlies lijkt Just Feels Tight van Fisher deze week aan de laatste week in de Worldwide Club 20 te zijn begonnen. De track, die eerder vier weken op nummer 1 stond, zakt deze week naar nummer 20.

In de lijst deze week vier binnenkomers met Life Of Sin van Westend en Ranger Trucco als hoogste nieuwe. Westend is afkomstig uit New York waar hij tijdens zijn jonge jaren al gefascineerd raakte door elektronische muziek en het indringende geluid van de Moog-synthesizer. Dit jaar leverde hij met CID de track Keep On Jumpin’ af. Met die track nestelde hij zich op de negende plaats van de Worldwide Club 20. Opvolger Vital, een samenwerking met Kyle Walker, strandde net iets lager met de tiende plek als beste resultaat. Deze week keert Westend terug met It’s A Sin waarop het aanstormende talent Ranger Trucco te horen is. De track is op nummer 12 de hoogste nieuwe.

In de aanloop naar het nieuwe Ed Sheeran-album werd Bad Habits als eerste single uitgebracht. Het nummer stond halverwege september twee weken op de eerste plek van de Worldwide Club 20 nadat Meduza een remix van de track afleverde. De opvolger, Shivers, heeft inmiddels ook al een aantal remixen gekregen en daarbij is die van Navos de meest opvallende. Ross Harrington, zoals de dj in het dagelijks leven heet, stond eerder dit jaar met de track Believe Me op de tiende plek van de lijst. Waar hij momenteel met You & I (met Harlee) aan de weg timmert qua eigen tracks komt zijn versie van Shivers deze week binnen op nummer 13.

Voor Love Regenerator is het deze week stuivertje wisselen in de lijst. We Can Come Together, de track die Calvin Harris met Eli Brown maakte, stond halverwege vorige maand op nummer 3. Inmiddels bracht de Britse dj- en producer onder zijn house- en techno pseudoniem een volgende track uit met Solardo. Het duo uit Manchester heeft daardoor nu twee gelijktijdige noteringen in de Worldwide Club 20 want Power, dat eerder deze maand ook op nummer 3 kwam, staat deze week op plek 9.

De volledige Worldwide Club 20 bekijk je hier.

1 ( 1) DO IT TO IT- Acraze

10 (16) KUSH- Guz, Ferreck Dawn

12 (--) LIFE OF SIN- Westend feat. Ranger Trucco

13 (--) SHIVERS – NAVOS REMIX- Ed Sheeran

16 (--) ROLLERCOASTER- Love Regenerator & Solardo

18 (--) STILL SLEEPLESS- D.O.D feat. Carla Monroe