Walk Me Home blijft meest gedraaid

- Hitlijsten

 Sebastián Yatra Luis Fonsi Martin Garrix George Ezra P!nk
P!nk

Voor de tweede week is Walk Me Home van P!nk de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

P!nk lijkt wel concurrentie te krijgen uit Nederlandse hoek. Het aantal draaibeurten van Arcade, de inzending voor het Eurovisiesongfestival, is dusdanig toegenomen dat Duncan Laurence nu de tweede plek weet te bereiken. Dermot Kennedy staat, na twee weken afwezigheid, weer in de top 3 met Power Over Me. Before I Go, de hit van Guy Sebastian, staat voor het eerst in de top 5.

Met Met 9 plaatsen winst heeft George Ezra de snelste stijger te pakken. Pretty Shining People komt in de vierde week op plek 19 terecht. De 25-jarige Brit stond eerder met Shotgun vijf weken op de eerste plaats van de Airplay Top 40.

Martin Garrix, die met No Sleep een plekje wint op nummer 14, is de hoogste nieuwe met High On Life. Die track, eveneens een samenwerking met Bonn, keert terug in de lijst op nummer 27. In december stond die hit een week op de eerste plek van de Airplay Top 40. Luis Fonsi, Sebastián Yatra en Nicky Jam hebben de enige écht nieuwe hit in de lijst met Date La Vuelta die binnenkomt op nummer 35.

De volledige Airplay Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) WALK ME HOME- P!nk
Bekijk hier de songtekst van Walk Me Home

19 (28) PRETTY SHINING PEOPLE- George Ezra
Bekijk hier de songtekst van Pretty Shining People

27 (RE) HIGH ON LIFE- Martin Garrix feat. Bonn
Bekijk hier de songtekst van High On Life

35 (--) DATE LA VUELTA- Luis Fonsi & Sebastián Yatra & Nicky Jam
Bekijk hier de songtekst van Date La Vuelta

(Foto: BSR Agency)