Trending Top 5: Boef en Bilal Wahib domineren

- Hitlijsten

 Boef Bilal Wahib Conkarah Shaggy Jawsh 685 Jason
Trending Top 5: Boef en Bilal Wahib domineren

Iedere week check je hier de 5 tracks die de afgelopen week het meest viral gingen op social media. Deze week grijpen Jawsh 685 en Jason Derulo de nummer 1-positie terug en domineren Boef en Bilal Wahib de lijst.

Voor Boef was het een spannende week, want zijn album Allemaal Een Droom verscheen en die werd in de eerste dagen meteen goed ontvangen: de servers van de streamingdiensten stonden roodgloeiend. Toch springen twee nummers er echt uit, als we kijken naar de populariteit op social media. Zijn single Tout Est Bon (met Numidia), die afgelopen week de Top 40 binnenkwam, blijft stabiel, maar zijn track met Bilal Wahib (Vergeten) werd meteen als een malle gedeeld. Het zorgt meteen voor een entry op de vijfde plek van de Trending Top 5.

Banana levert in
Ondertussen gaat Bilal nog steeds lekker met zijn Tigers, dat deze week ook op de playlist van Qmusic belandde. Met Banana (DJ Fle – Minisiren Remix) van Conkarah en Shaggy gaat het deze week iets minder, want het nummer valt van de eerste naar de derde plaats. Dat heeft alles te maken met de opmars van Tout Est Bon, maar ook met Savage Love dat nu een serieuze voorsprong heeft genomen.

De Trending Top 5 van week 28

1. SAVAGE LOVE - LAXED - SIREN BEAT - Jawsh 685 feat. Jason Derulo
2. TOUT EST BON - Boef feat. Numidia
3. BANANA - DJ FLE MINISIREN REMIX - Conkarah feat. Shaggy
4. TIGERS - Bilal Wahib
5. VERGETEN - Boef ft. Bilal Wahib


De Trending Top 5 is een weergave van de vijf tracks die de afgelopen week het meest viral gingen. Deze lijst staat volledig los van de Top 40.

Foto: YouTube