Trending Top 5: Banana wint van Savage Love

- Hitlijsten

 Hitlijsten Conkarah Shaggy Jawsh 685 Jason Derulo Bilal Wahib Boef Numidia
Trending Top 5: Banana wint van Savage Love

Iedere week check je hier de 5 tracks die de afgelopen week het meest viral gingen. Vorige week was Savage Love van Jawsh 685 en Jason Derulo nog het meest trending, deze week neemt Banana (DJ Fle Minisiren Remix) van Conkarah en Shaggy weer het stokje over.

De afgelopen week was het al spannend of Banana nog op 1 zou blijven in de Nederlandse Top 40, want Savage Love kwam wel heel erg dichtbij. Ook in de Trending Top 5 was het deze week een close call. Banana bleek net wat meer gedeeld op de sociale kanalen en dus wisselen de twee nummers van plek.

Stunnin' hit op TikTok
Tout Est Bon van Boef en Numidia kwam afgelopen week uit, maar na een paar dagen staat de teller op YouTube al op meer dan 1,2 miljoen views. Ook bij de streamingdiensten is het nummer in kort tijdsbestek vaak aangeklikt en daarmee komt de track op vijf binnen in de lijst, waarin we ook een opvallende nieuwkomer zien in de vorm van Stunnin’ van Curtis Waters en Harm Franklin. Die track gaat hard door een challenge op TikTok en zou weleens het volgende nummer kunnen worden dat wereldwijd de hitlijsten gaat veroveren, dankzij de videoapp.

Meer airplay voor Tigers
Tigers van Bilal Wahib was afgelopen week nog de meest gestreamde track van ons land en de clip bij het nummer wordt nog altijd veel bekeken. Misschien nog wel belangrijker voor de Amsterdammer: steeds meer radiostations hebben Tigers op hun playlist gezet en dat zorgt weer voor een nieuw publiek.

De Trending Top 5 van week 27

1. BANANA - DJ FLE MINISIREN REMIX - Conkarah feat. Shaggy
2. SAVAGE LOVE - LAXED - SIREN BEAT - Jawsh 685 feat. Jason Derulo
3. TIGERS - Bilal Wahib
4. STUNNIN' - Curtis Waters feat. Harm Franklin
5. TOUT EST BON - Boef feat. Numidia

De Trending Top 5 is een weergave van de vijf tracks die de afgelopen week het meest viral gingen. Deze lijst staat volledig los van de Top 40.

Foto: YouTube