Treinstation blijft meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Boef
Boef

Voor de tweede week heeft Boef met Treinstation de meest gestreamde track van ons land te pakken.

De rapper kwam vorige week vanuit het niets op nummer 1 en deze week weet hij de concurrentie de baas te zijn. Rockstar, de track waarmee DaBaby en Roddy Ricch twee weken op nummer 3 stonden, klimt nu voor het eerst naar de tweede plaats. Saint Jhn en Imanbek verlieten vorige week de top 3 met Roses maar zij weten deze week terug te keren op nummer 3. Lijpe heeft met Mijn Story de snelste stijger. De track, die vorige week op nummer 24 binnen wist te komen, knalt nu 20 plaatsen omhoog naar nummer 4. Een stuk minder gaat het met Say So; de track van Doja Cat zakt 21 plaatsen naar nummer 37.

Snelle bracht afgelopen vrijdag met Kleur een nieuwe single uit. De track, waarin de steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht extra in het zonnetje worden gezet, is de hoogste van vier binnenkomers op nummer 16.  

Dance Monkey weet van geen wijken in de lijst. Tones And I staat inmiddels 40 weken in de Streaming Top 40 en slechts drie keer zakte ze tot onder nummer 20. Deze week klimt ze weer vijf plekken terug naar nummer 18.

18 van de 40 tracks zijn van eigen bodem. De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) TREINSTATION- Boef 

4 (24) MIJN STORY- Lijpe 

16 (--) KLEUR- Snelle 

32 (--) PARTY GIRL- StaySolidRocky 

35 (--) MAMACITA- Black Eyed Peas & Ozuna + J.Rey Soul

39 (--) WAAR GA JE HEEN- Emma Heesters