Top 40: Suzan & Freek hoogst nieuw met Als Het Avond Is

- Hitlijsten

 Anne-Marie James Arthur Liam Payne Jonas Blue
Top 40: Suzan en Freek hoogst nieuw met Als Het Avond Is

Ze scoorden nog niet eerder een Top 40-hit, maar Suzan en Freek zijn deze week toch de hoogste binnenkomer in de Top 40. Hun eigen track Als Het Avond Is landt op de dertigste plek. Ook Rewrite The Stars van James Arthur & Anne-Marie en Polaroid van Jonas Blue,. Liam Payne en Lennon Stella zijn nieuw.

30. ALS HET AVOND IS – Suzan & Freek

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink ontmoetten elkaar op hun middelbare school in de Achterhoek, waar ze onder meer dezelfde muzieklessen volgden. Samen muziek maken deden ze toen nog niet, dat begon pas op het moment dat ze verliefd op elkaar werden en een relatie kregen. De afgelopen paar jaar doken Suzan & Freek steeds vaker op sociale media op met covers van bekende hits. Ook speelde het stel van de zomer op een flink aantal festivals door het hele land. Dit najaar besloten Suzan & Freek de studio in te duiken om voor het eerst een zelfgeschreven nummer op te nemen. Het resultaat is Als Het Avond Is, dat gaat over een relatie waar naarmate de jaren vorderen steeds meer twijfels en onzekerheden in sluipen.

32. REWRITE THE STARS – James Arthur & Anne-Marie

De originele versie van Rewrite The Stars komt uit de film The Greatest Showman. De musical, met in de hoofdrollen Zac Efron en Hugh Jackman, was vorig jaar rond deze tijd in de bioscopen te zien. Van de soundtrack bij de film werd onlangs een coveralbum uitgebracht. Bekende artiesten namen nieuwe versies op van de tracks uit de film. Onder anderen P!nk, Panic! At The Disco, Craig David en Sara Bareilles zijn te horen op het album dat de titel The Greatest Showman: Reimagined heeft gekregen. James Arthur en Anne-Marie hebben het nummer Rewrite The Stars onder handen genomen. Die cover levert James, na Say You Won’t Let Go uit 2016, zijn tweede Top 40-hit op. De teller van Anne-Marie komt nu op zes.

37. POLAROID – Jonas Blue & Liam Payne & Lennon Stella

Een maand geleden bracht Jonas Blue zijn debuutalbum Blue uit. Alle vijf de eerdere hits van de Britse dj en producer, die eigenlijk Guy Robin heet, staan er op, net als zijn nieuwste single. Polaroid is een samenwerking met Liam Payne en Lennon Stella. Die eerste ken je natuurlijk vooral als één van de jongens van One Direction. Lennon zou je kunnen kennen als je de serie Nashville wel eens kijkt. De 19-jarige Canadese zangeres is in eigen land vooral bekend van country-duo Lennon & Maisy, dat ze samen met haar zus vormt. In Nashville waren de twee als halfzusjes te zien. Maddie en Daphne Conrad heten de karakters die Lennon en Maisy in de serie spelen. Radio 538 riep Polaroid in oktober uit tot Dance Smash.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!