Top 40: Lady Gaga en Bradley Cooper knallen de lijst binnen

- Hitlijsten

 Cardi B Maroon 5 Sam Martin Armin Van Buuren Lady Gaga
Top 40: Lady Gaga en Bradley Cooper knallen de lijst binnen

Deze week telt de Top 40 twee nieuwe binnenkomers en een re-entry: Wild Wild Son van Armin van Buuren en Sam Martin, Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper en Girls Like You van Maroon 5 en Cardi B.

26. SHALLOW – Lady Gaga & Bradley Cooper

Shallow is niet de eerste hit uit de film A Star Is Born die opduikt in de Top 40. Het verhaal van een zanger (in de oude films was het soms een acteur) die verliefd wordt op een jonge en talentvolle vrouw en haar helpt doorbreken, terwijl hij zelf langzaam in de groot belandt, verscheen in 1937 voor het eerst in de bioscoop. Eén van de remakes leverde Barbra Streisand in 1977 een hit op met Love Theme From A Star Is Born (Evergreen). De nieuwste versie van de film draait sinds kort in de bioscoop. In de hoofdrollen zie je deze keer Bradley Cooper en Lady Gaga. Samen zingen ze Shallow, dat Lady Gaga samen schreef met onder anderen Mark Ronson. Het duet met Bradley Cooper is Lady Gaga’s eerste Top 40-hit sinds december 2013.

Check hier de songtekst van Shallow.

28. GIRLS LIKE YOU – Maroon 5 feat. Cardi B.

Afgelopen zomer stonden Maroon 5 en Cardi B. al tien weken in de Top 40 met Girls Like You. De 20ste plaats was toen de hoogst behaalde notering. Op YouTube deed de hit het beter. Wereldwijd was de clip de hele zomer niet weg te slaan uit de lijst met best bekeken muziekvideo’s. Dat kwam mede doordat Maroon 5 een flink aantal bekende vrouwen had uitgenodigd om in de clip te figureren. Zo zie je Jennifer Lopez, Camila Cabello en Mary J. Blige, Ook Maroon 5-zanger Adam Levine zelf is te zien, net als vrouwlief én topmodel Behati Prinsloo en dochtertje Dusty Rose. Vorige week verscheen een nieuwe versie van de clip online met niet-gebruikte beelden en bloopers, die ook weer veel YouTube-views krijgt.

De songtekst van Girls Like You check je hier.

33. WILD WILD SON – Armin van Buuren feat. Sam Martin

Terwijl Armin van Buurens vorige hit Blah Blah Blah nog maar vijf weken genoteerd staat in de Media Markt Top 40 en voorganger Therapy deze week verdwijnt uit de lijst, komt de 41-jarige dj en producer uit Leiden al weer binnen met een volgende hit. Wild Wild Son is een samenwerking met Sam Martin. De Amerikaanse zanger ken je vooral van de twee hits die hij in 2014 scoorde met David Guetta. Eerst kwam Lovers On The Sun tot de 12de plek in de Top 40 en kort daarna schopten David en Sam het met Dangerous zelfs tot nummer 2. Wild Wild Son schreef Sam Martin speciaal voor zijn zoontje, die op het moment van schrijven nog niet geboren was. Radio 538 koos Armin van Buurens 33ste Top 40-notering als Alarmschijf.

Check hier de lyrics van Wild Wild Son.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!