Top 40: Front Row Ticket van Wulf is de Klapper van de Week

- Hitlijsten

 Calvin Harris Wulf Benny Blanco
Top 40: Front Row Ticket van Wulf is de Klapper van de Week

Front Row Ticket van Wulf is de hoogste binnenkomer in de Top 40. De Hilversummer is nieuw op 35. Ook Calvin Harris mag weer een Top 40-hit bijschrijven: I Found You (met Benny Blanco) valt binnen op 38.

35. FRONT ROW TICKET - Wulf

"M’n volgende single is in eerste instantie een big love song." Zo kondigde Wulf onlangs zijn nieuwe track Front Row Ticket aan op zijn officiële Facebook-pagina. Met zijn zesde Top 40-hit wil de zanger uit Weesp in de eerste plaats zijn vriendin bedanken, die hem al dertien jaar steunt. In dezelfde post betrok Lieuwe Albertsma, zoals Wulf eigenlijk heet, ook meteen zijn fans bij Front Row Ticket. Het nummer is namelijk ook een beetje voor het publiek dat de zanger de afgelopen tijd heeft gesupport en vooraan stond bij optredens. ‘Front Row Ticket is my way of saying thank you’, zo besloot Wulf zijn online verhaal. In het voorjaar gaat Wulf weer op tournee door Nederland. In mei en juni zal hij een flink aantal poppodia aandoen.

38. I FOUND YOU – Benny Blanco & Calvin Harris

Benny Blanco mag dan met I Found You pas zijn tweede hit scoren, dat wil niet zeggen dat de Amerikaan een beginner is in de Top 40. Integendeel. Benjamin Levin, zoals de 30-jarige producer eigenlijk heet, was achter de schermen de afgelopen jaren verantwoordelijk voor hits van vele bekende artiesten. Castle On The Hill van Ed Sheeran, Justin Biebers Love Yourself en Diamonds van Rihanna zijn maar een paar voorbeelden en ook Katy Perry, Maroon 5 en Major Lazer scoorden met composities en/of producties van Benny. Zijn eerste eigen Top 40-hit was Eastside, met Halsey en Khalid. Die track kwam afgelopen najaar tot nummer 20 en stond negen weken genoteerd. Opvolger I Found You is een samenwerking met Calvin Harris.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!