Top 40: Lil Kleine op weg naar record

- Hitlijsten

 Imagine Dragons Aya Nakamura Conor Maynard Kris Kross Amsterdam Jonas Blue Sam Smith Calvin Harris Gigi D'Agostino George Ezra Lil Kleine Frenna
Top 40: Frenna en Lil Kleine op weg naar record

Frenna en Lil Kleine voeren voor de derde week de Top 40 aan met Verleden Tijd. Lil Kleine is zelfs op weg naar een bijzonder Top 40-record.

Nadat Lil Kleine in 2015 drie weken op nummer 1 stond met Drank & Drugs weet de 23-jarige rapper deze week met zijn tweede nummer 1-hit ook de drie weken vol te maken. Vanaf deze week is hij dan ook meteen de Nederlandse rapper met de meeste weken op nummer 1. Dat record deelt hij nu met Gers Pardoel die eerder in 2011 met Ik Neem Je Mee ook zes weken de Top 40 aanvoerde.

Top 3 blijft onveranderd
De top 3 verandert deze week niet. Shotgun van George Ezra blijft op de tweede plek staan, terwijl In My Mind van Dynoro en Gigi D’Agostino op de derde plaats blijft plakken.

Dua Lipa blijft stijgen
Calvin Harris en Sam Smith knokken zich weer terug in de top 4: Promises gaat van 5 naar 4 en dat gaat ten koste van Rise van Jonas Blue en Jack & Jack. Die track valt van 4 naar 6. Electricity van Silk City en Dua Lipa blijft de stijgende lijn vasthouden en gaat van 6 naar 5.

Imagine Dragons blijft op 10
Whenever van Kris Kross Amsterdam, The Boy Next Door en Conor Maynard en Djadja van Aya Nakamura gaan weer onderuit en staan nu respectievelijk op 8 en 9. Natural van Imagine Dragons blijft de nummer 10 van Nederland.

Check hier de complete Top 40 van deze week!

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!